Menu
Menu
Galleri
Vinkort
Kontakt
To Search, type and hit enter
Menu
Menu
Galleri
Vinkort
Kontakt
Menu
3 retter 360,-
Forretter 95,-
Gratineret Løgsuppe
kr. 100,-
Masser af glaserede løg kogt ind med kalvefond, hvidvin & timian. Serveret med “låg” af brød og gratineret Emmentaler
Rillette af gris
Kr. 100.-
Rillette af gris smagt til med rosmarin, timian og svesker, og serveret med oliven, go' sennep og syltet skalotteløg
Vinter-risotto
Dkr.100,-
Cremet risotto med ristede kastanier, butternut squash & revet parmesan
Hovedretter 190,-
Moules + Frites
Kr. 190.-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde, serveret med fritter & hjemmerørt Aïoli
Steak+Frites Bearnaise
Kr.235.-
Stegt ribeye serveret med bagte grove fritter,sprød salet & Bearnaise sovs
Glad gris med salvie
Kr.190.-
Braiseret nakkefilet med cassoulet af grønne linser, vendt i salvie-creme
Desserter 90,-
3 gode oste
kr. 110.-
Høgelundgaard 12 måneders blåskimmel & Gammel Knas, begge fra Arla Unika, samt vor Hjemmerøgede Brie, serveret med sprødt, blødt & sødt.
Tarte Tatin
Kr.95.-
Lun karameliseret æbletærte med fed vaniljecreme
Blomme i Madeira
Dkr.95,-
Sprødbagt mandelmazarin med Mareirasyltet blomme & mørk chokoladebrud.