Menu
Menu
Galleri
Vinkort
Kontakt
To Search, type and hit enter
Menu
Menu
Galleri
Vinkort
Kontakt
Menu
3 retter fra 380,-
Forretter fra 105-125,-
Gratineret Løgsuppe
kr. 105,-
Masser af glaserede løg kogt ind med kalvefond, hvidvin & timian. Serveret med “låg” af brød og gratineret Emmentaler
Charcuteri
kr.105,-
Krydret pølse, røget Brie, rillette af gris, syltede kondimenter og brød.
Bistroens fristende løvemad
Kr.125.-
tartar "cru" rørt med Dijon, serveret med esdragonmayo, friterede jordskokchips og frisk karse
Hovedretter 195-255,-
Fisk i grønt
kr. 230.-
Dagens stegte fisk serveret med grønne linser, grønne urter, grøn dildcreme & grøn urteolie.
Glad gris i mørkt øl.
Kr.195.-
Svinekæber braiseret i mørk øl, serveret med perleløg og champignons, samt rørt kartoffelmos.
Kalv & sennep
Kr.225.-
Braiseret kalve culotte med stegte & syltede svampe, urter Grand Mère, små bagte kartofler og sennepscreme.
Desserter 100-120,-
Tarte Tatin
Kr. 100.-
Lun karameliseret æbletærte på butterdejsbund med fed vanilleis på toppen
Bistroens oste
kr. 120,-
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.
Crème Brûlée
Kr.100,-
den klassiske fede vaniljecreme med "brændt" sukkerlåg