Lun honningbagt gedeost på grillet brød serveret med vanillesyltede skalotteløg og goe' tomater, samt sprød salat vendt i vinagrette med pinjekerner og oliven fra Nyons.
Rillette af grisKr. 105.-
Rillette af gris smagt til med rosmarin, timian og svesker, og serveret med oliven, go' sennep og syltede skalotteløg
Charcuterikr.100,-
Krydret pølse, Porchetta, røget Brie, rillette af gris & selleri remoulade, syltede kondimenter og brød.
Hovedretter 195-255,-
Dagens fangstKr.195.-
Bistroens cremede bønnecassoulet med hvidvin & fløde, urter & rustikke grøntsager, samt dagens stegte fisk.
Perlehønebryst & EstragonKr.195.-
Stegt perlehønebryst serveret med smørdampede urter, pomme sarladaise og estragoncreme.
Onglet a l'échaloteKr.225
Stegte nyretapper serveret med kraftig jus af kalvefond, rødvin & smør, samt saltbagt selleri & skalotteløg & shitake.
Hertil pomme sarladaise.
Desserter 100-120,-
Matronens citrontærtekr. 100,-
Frisk citrontærte serveret med fed creme fraise
Bistroens ostekr. 120,-
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.
Æble-stikkelsbær trifliKr.100,-
Sukkerkogte æbler & stikkelsbær, serveret med fed vaniljecreme & crumble