Julemenu 2023 - 350,-

Forretter

• Risotto Noël Cremet vinterrisotto med kastanier, nødder, svampe & rygeost
• Hø - røg - laks - Hørøget laks serveret med estragoncreme & rugbrødscrumble
• Rillette af and & gris - serveret med julesennep, vanillesyltede løg & grillet brød

Hovedretter

• Konfiteret andelår, serveret med variation af kål, pomme Anna & Marsalasovs
• Middelhavs flæskesteg - Sprød porchetta med gremolata, råsyltet rødkål med tyttebær, samt pomme Sardelaise & jus
• Fisk - Oliven - Citron - Dagens fisk, serveret med luftig citron-kartoffelmos, urter & olivensauce

Desserter

• Tarte Tatin - Lun karameliseret æbletærte med hvid chokoladecreme
• Risálámándé - serveret med sprød mandel-tuillé & kirsebærsovs
• 3 oste - Fourme D’Aumbert, Hjemmerøget Brie & Them gul krystal serveret med sprødt, blødt & sødt

3 retter – 350,-

Forretter

Hovedretter

Desserter