Frokost / lunch

Frokostretter

145.-
Salade Nicoise
Klassikeren opkaldt efter byen Nice! Sprød salat vendt i sennepsvinagrette serveret med tun, æg, oliven og sprøde grønsager.
145.-
Salade chevre chaud
Lun honningbagt gedeost på grillet brød, serveret på frisk salat vendt i sennepsvinagrette med flasketomater, oliven og ristede pinjekerner.
115.-
Croque Monsieur
Den originale Parisertoast! Varm sandwich af Emmentalerost og go' skinke, smurt med sennep, og serveret med en sprød salat på siden.
125.-
Croque Madame
Som Monsieur, men dog toppet med et spejlæg.
195.-
Moules + Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde, serveret med fritter & hjemmerørt Aïoli.
120.-
Bistroens oste
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.
115.-
Vitello Tonnato
Tynde skiver af kalvekød maskeret med cremet dressing af tun, mayonnaise & kapers.
115.-
Bistroens Charcuterie
(Til 1 person) Krydret pølse, rillette af gris med selleriremoulade, Coppa, & hjemmerøget Brie samt syltede & salte kondimenter samt brød.
215.-
Bistroens Charcuterie
(Til 2 personer) Krydret pølse, rillette af gris med selleriremoulade, Coppa, & hjemmerøget Brie samt syltede & salte kondimenter samt brød.

Lunch

145.-
Salade Nicoise
Klassikeren opkaldt efter byen Nice! Sprød salat vendt i sennepsvinagrette serveret med tun, æg, oliven og sprøde grønsager.
145.-
Salade chevre chaud
Lun honningbagt gedeost på grillet brød, serveret på frisk salat vendt i sennepsvinagrette med flasketomater, oliven og ristede pinjekerner.
115.-
Croque Monsieur
Den originale Parisertoast! Varm sandwich af Emmentalerost og go' skinke, smurt med sennep, og serveret med en sprød salat på siden.
125.-
Croque Madame
Som Monsieur, men dog toppet med et spejlæg.
195.-
Moules + Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter og fløde, serveret med fritter & hjemmerørt Aïoli.
120.-
Bistroens oste
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.
115.-
Vitello Tonnato
Tynde skiver af kalvekød maskeret med cremet dressing af tun, mayonnaise & kapers.
115.-
Bistroens Charcuterie
(Til 1 person) Krydret pølse, rillette af gris med selleriremoulade, Coppa, & hjemmerøget Brie samt syltede & salte kondimenter samt brød.
215.-
Bistroens Charcuterie
(Til 2 personer) Krydret pølse, rillette af gris med selleriremoulade, Coppa, & hjemmerøget Brie samt syltede & salte kondimenter samt brød.

Kontakt

Bistro Francophile
Stengade 81 st. th.
3000 Helsingør
(+45) 4046 8767
bo@francophile.dk

Åbningstider

Restauranten:

Torsdag: 17.00-23.00
Fredag: 17.00-23.45
Lørdag: 17.00-23.45
Køkkenet:

Torsdag: 17.00-20.30
Fredag: 17.00-21.30
Lørdag: 17.00-21.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram