Menu onsdage og torsdage

3 retter fra 250,-

Forretter

6 Østers

Med citron og Sauce Mignonette. Spørg tjeneren om dagens fangst.

kr. 155,-
Forårets sprøde gedeostsalat

Honningbagt gedeost på grillet brød serveret med sprøde bitre salater, pærer og valnødder samt syltede løg og svampe vendt i bistroens vinaigrette dressing.

kr. 75,- / Stor 135,-
Gratineret løgsuppe

Masser af glaserede løg, timian & laurbærblade indkogt i mørk kalvefond toppet med gratineret ostebrød

kr. 75,-
Bistroens charcuterie

Kokkens udvalg af krydret salami & røget andebryst, lidt friteret snack, rillette af gris, røget Brie, oliven, saltede mandler, syltede løg, godt brød og lidt dip.

kr. 95,- / Stor 175,-

Hovedretter

Coq au Vin Francophile

Hane i kraftig rødvins-sovs med bacon, svampe, rødder og perleløg serveret med pomme Aligot

kr. 150,-
Bouef Onglet au poivre

Stegt okse med grøn pebersauce, svampe-løgsymfoni og pommes Gallette

kr. 200,-
Laks & skaldyrsbisque

Laks indbagt i butterdej monteret på smørdampet spinat i kraftig skaldyrsbisque

kr. 175,-

Desserter

Pomme Fines

Lun mazarintærte med æbler, toppet med creme fraise

kr. 75,-
Cheesecake

Bistroens cremede cheesecake med sprød kiksebund.

kr. 75,-
Bistroens oste

3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.

kr. 120,-

Kontakt

Bistro Francophile
Stengade 81 st. th.
3000 Helsingør
(+45) 4046 8767
bo@francophile.dk

Åbningstider

Restauranten:


Onsdag: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-23.00
Fredag: 17.00-23.45
Lørdag: 17.00-23.45
Køkkenet:

Onsdag: 17.00-20.00
Torsdag: 17.00-20.30
Fredag: 17.00-21.30
Lørdag: 17.00-21.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram