Med citron og Sauce Mignonette. Spørg tjeneren om dagens fangst.
Honningbagt gedeost på grillet brød serveret med sprøde bitre salater, pærer og valnødder samt syltede løg og svampe vendt i bistroens vinaigrette dressing.
Masser af glaserede løg, timian & laurbærblade indkogt i mørk kalvefond toppet med gratineret ostebrød
Kokkens udvalg af krydret salami & røget andebryst, lidt friteret snack, rillette af gris, røget Brie, oliven, saltede mandler, syltede løg, godt brød og lidt dip.
Hane i kraftig rødvins-sovs med bacon, svampe, rødder og perleløg serveret med pomme Aligot
Stegt okse med grøn pebersauce, svampe-løgsymfoni og pommes Gallette
Laks indbagt i butterdej monteret på smørdampet spinat i kraftig skaldyrsbisque
Lun mazarintærte med æbler, toppet med creme fraise
Bistroens cremede cheesecake med sprød kiksebund.
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.