Menu

3 retter fra 380,-

Forretter

De mørke måneders gedeost salat

Lun honningbagt gedeost på grillet brød serveret på bitre salater, saltede mandler & figner.

kr. 115,-
Svampe, fløde & rigeligt med smør

Cremet stuvning af sæsonens svampe i butterdejs Vol-au-vent

kr. 125,-
6 Østers

Med citron og Sauce Mignonette. Spørg tjeneren om dagens fangst.

Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 50 kr. til den samlede menupris

kr. 165,-
Rillettes de Porc

Glad gris braiseret i andefedt, smagt til med svesker, rosmarin, timian, sennep & Cognac. Serveret med go‘ sennep, niçoiseoliven, vanillesyltede skalotteløg & brød.

kr. 105,-

Hovedretter

Boeuf onglet á l'échalote

Stegte nyretapper med bagte skalotteløg og rødder samt rødvinssauce

Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 30 kr. til den samlede menupris

kr. 225,-
Fisk i grønt

Dagens fangst serveret på et leje af grønne linser med grønne grøntsager og grøn dildcreme

Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 40 kr. til den samlede menupris

kr. 235,-
Porc Bourguignon

Braiserede svinekæber fra glad gris med svampe, rødder og perleløg i mørk rødvinsovs, serveret med kartoffelpüre

kr. 195,-

Desserter

Lun kirsebær tærte med creme

Kirsebær clafoutis med fed vanilje creme

kr. 100,-
Tarte Tatin

Lun karameliseret æbletærte med fed vaniljeis

kr. 100,-
Bistroens oste

3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.

kr. 120,-

Kontakt

Bistro Francophile
Stengade 81 st. th.
3000 Helsingør
(+45) 4046 8767
bo@francophile.dk

Åbningstider

Restauranten:


Onsdag: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-22.30
Fredag: 12.00-23.45
Lørdag: 12.00-23.45
Køkkenet:

Onsdag: 17.00-20.30
Torsdag: 17.00-20.30
Fredag: 12.00-21.30
Lørdag: 12.00-21.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram