Tynde skiver af kalvekød maskeret med tuncreme og kapers. Toppet med frisk ruccola, revet Grana Padano og god olivenolie.
Rillette af groftskåret røget og bagt laks rørt med krydderurter og urte-Dijonnaise toppet med crudité af æbler og fennikel.
Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 25 kr. til den samlede menupris
Lun honningbagt gedeost på grillet brød serveret med gode tomater, oliven og syltede løg på leje af sprøde salater vendt i bistroens sennepsvinaigrette
Stegt kyllingbryst serveret med ratatouille, timianbagte kartofler og jus.
Filét af dagens stegte fisk serveret med oliven-kaperssmør, stegte courgetter og timianbagte kartofler.
Stegte nyretapper med sprøde fritter, esdragonmayo og sprød salat
Den klassiske sommer-citron-budding-drøm toppet med flødeskum.
Lun mazarintærte med æbler, toppet med creme fraise
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.