Menu

3 retter fra 380,-

Forretter

Bistroens Vitello Tonnato

Tynde skiver af kalvekød maskeret med tuncreme og kapers. Toppet med frisk ruccola, revet Grana Padano og god olivenolie.

kr. 105,-
Bistroens lakserillette

Rillette af groftskåret røget og bagt laks rørt med krydderurter og urte-Dijonnaise toppet med crudité af æbler og fennikel.

Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 25 kr. til den samlede menupris

kr. 125,-
Salade Chèvre Chaud

Lun honningbagt gedeost på grillet brød serveret med gode tomater, oliven og syltede løg på leje af sprøde salater vendt i bistroens sennepsvinaigrette

kr. 105,-

Hovedretter

Provençalsk kylling

Stegt kyllingbryst serveret med ratatouille, timianbagte kartofler og jus.

kr. 195,-
Fisk à la Nyons

Filét af dagens stegte fisk serveret med oliven-kaperssmør, stegte courgetter og timianbagte kartofler.

kr. 215,-
Boeuf Onglet Frites

Stegte nyretapper med sprøde fritter, esdragonmayo og sprød salat

kr. 225,-

Desserter

Citronfromage

Den klassiske sommer-citron-budding-drøm toppet med flødeskum.

kr. 105,-
Pomme Fines

Lun mazarintærte med æbler, toppet med creme fraise

kr. 100,-
Bistroens oste

3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.

kr. 120,-

Kontakt

Bistro Francophile
Stengade 81 st. th.
3000 Helsingør
(+45) 4046 8767
bo@francophile.dk

Åbningstider

Restauranten:


Onsdag: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-23.00
Fredag: 17.00-23.45
Lørdag: 17.00-23.45
Køkkenet:

Onsdag: 17.00-20.00
Torsdag: 17.00-20.30
Fredag: 17.00-21.30
Lørdag: 17.00-21.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram