Lun honningbagt gedeost på grillet brød serveret på bitre salater, saltede mandler & figner.
Cremet stuvning af sæsonens svampe i butterdejs Vol-au-vent
Med citron og Sauce Mignonette. Spørg tjeneren om dagens fangst.
Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 50 kr. til den samlede menupris
Glad gris braiseret i andefedt, smagt til med svesker, rosmarin, timian, sennep & Cognac. Serveret med go‘ sennep, niçoiseoliven, vanillesyltede skalotteløg & brød.
Stegte nyretapper med bagte skalotteløg og rødder samt rødvinssauce
Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 30 kr. til den samlede menupris
Dagens fangst serveret på et leje af grønne linser med grønne grøntsager og grøn dildcreme
Indgår retten i en 3 retters menu tillægges der 40 kr. til den samlede menupris
Braiserede svinekæber fra glad gris med svampe, rødder og perleløg i mørk rødvinsovs, serveret med kartoffelpüre
Kirsebær clafoutis med fed vanilje creme
Lun karameliseret æbletærte med fed vaniljeis
3 gode oste serveret med sprødt, blødt & sødt.
