Klassisk svampestuvning med masser af trompetkantareller, shitake, bøge og østershatte samt markchampignon ristet med skalotteløg og kogt ind med hvidvin og fløde. Serveret på smørstegt brød drysset med tyttebær og revet Gran Øko ost fra Them.
Rillettes de PorcKr.105.-
“Pulled Porc” smagt til med svesker, rosmarin, timian, sennep & Cognac. Serveret med go‘ sennep, niçoiseoliven,
vanillesyltede skalotteløg & brød.
Efterårets sprøde gedeostsalatKr.105.-
Honningbagt gedeost på grillet brød serveret med sprøde bitre salater, pærer og valnødder samt syltede løg og svampe vendt i bistroens vinaigrette dressing.
Hovedretter 195-255,-
Confit de CanardKr. 225.-
Confiteret lår af fransk landand og stegt andepølse, serveret med glaseret rødkål, pomme Sarladaise & portvinssovs
Saumon ProvençalKr.215.-
Ovnbagt laks monteret med souffléfars af torsk, serveret i cremet bisque af strandkrabber, tomatconcassé, oliven niçoise og basilikum fumét.
Glad gris i efterårsfarverKr.195.-
Glad gris "Francophile" braiseret i hvidvin og hyldeblomstsaft, serveret i en "have" af kål, nødder, svampe, kartoffelpure rørt med citronsmør og estragon beurre blanc