Klassisk svampestuvning med masser af trompetkantareller, shitake, bøge og østershatte samt markchampignon ristet med skalotteløg og kogt ind med hvidvin og fløde. Serveret på smørstegt brød drysset med tyttebær og revet Gran Øko ost fra Them.
Efterårets sprøde gedeostsalatKr.105.-
Honningbagt gedeost på grillet brød serveret med sprøde bitre salater, pærer og valnødder samt syltede løg og svampe vendt i bistroens vinaigrette dressing.
Kartoffel-Græskar suppeKr.100.-
Cremet suppe af kartofler og græskar serveret med sprødbagt Coppa, gurkemejeristede Edamamebønner og syltede svampe
Hovedretter 195-255,-
Glad gris i efterårsfarverKr.195.-
Glad gris "Francophile" braiseret i hvidvin og hyldeblomstsaft, serveret i en "have" af kål, nødder, svampe, kartoffelpure rørt med citronsmør og estragon beurre blanc
Boeuf Onglet au poivre vertKr.245.-
Stegt oksekød serveret med flødebagte kartofler, bagte skalotteløg og karotter samt grøn Madagascar-peber sauce.
Skaldyrsbisque med urteballoutineKr. 195.-
Cremet strandkrabbe bisque serveret med urteballoutine og dagens dampede fisk