Mortens Aften-menu

Forret

Rødbede rimmet laks med peberrods-rygeostcreme, tyttebær og sprøde rugbrødchips

Hovedret

Mortens hævn - And, lår & bryst serveret med rødkål, glaserede rødder, pomme Sarladaise & portvinssauce.
Waldorf salat on the side.

Dessert

Æbletatin med fed vaniljeis & kirsebærsirup
eller
3 gode oste med sprødt, blødt & sødt.

3 retter: 425 kr.
Børn under 12 år: 275 kr.

Kontakt

Bistro Francophile
Stengade 81 st. th.
3000 Helsingør
(+45) 4046 8767
bo@francophile.dk

Åbningstider

Restauranten:


Onsdag: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-22.30
Fredag: 12.00-23.45
Lørdag: 12.00-23.45
Køkkenet:

Onsdag: 17.00-20.30
Torsdag: 17.00-20.30
Fredag: 12.00-21.30
Lørdag: 12.00-21.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram